Lunch Delft

L

Lunch Delft

Bent u werkzaam/woonachtig in Delft of komt u een keer op bezoek in deze gezellige stad? Dan raden wij u aan om bij Belgisch Bier Café Belvédère te komen lunchen. U heeft bij ons een ruime keuze aan heerlijke lunchgerechten, waaronder warme broodjes, uitsmijters en sandwiches. We beschikken over een groot terras waar u uzelf kunt laten verassen door onze goed aangeschreven keuken. Lunch Delft bij ons!

 

Prachtige locatie

Het Belgisch Bier Café Belvédère is centraal gelegen in de Delftse binnenstad, op de Beestenmarkt. Wij zijn gevestigd op de hoek van de Burgwal en de Beestenmarkt en u kunt bij ons genieten van een fantastisch uitzicht over de binnenstad van Delft. De sfeer op deze locatie is geweldig en straalt een en al historie uit. Een mooie plek om te genieten van een heerlijke lunch Delft!

 

Ons menu

U kunt bij Belgisch Bier Café Belvédère genieten van een uitgebreide lunchkaart. U heeft ruim keuze tussen verschillende soorten lunchgerechten, waaronder broodjes, kroketten, croque’s, sandwiches, uitsmijters, warme broodjes, salades, warme lunch en soepen. U leest het al: aan keuze geen gebrek.

 

Belgisch Bier Café Belvédère

Wij zijn al jaren erg populair en dat heeft een aantal redenen. Onze gerechten en bieren zijn van ongeëvenaarde kwaliteit en we staan bekend als de beste in de regio. We worden daarnaast geprezen om onze strakke bediening.

 

Toch is ons allersterkste punt onze uitgebreide lunchkaart. U kunt bij ons allerlei gerechten bestellen die stuk voor stuk met liefde en passie worden klaargemaakt. Voorbeelden zijn geitenkaassalade, rijkelijk belegde stokbroden, zalm, mosterdsoep, uitsmijters, vissalades en inktvisringen. We zijn van alle markten thuis en er is voor ieder wat wils!

 

Wij zijn al jaren een van de bekendste eetcafé’s in Delft en onze klanten beleven een heerlijke dag dankzij onze lunch Delft. Heeft u interesse in onze lunch? Kom dan eens gezellig langs! Reserveren kan gemakkelijk op onze website.