Brood, vlees, groente; opslag en distributie

B

Een professioneel vrieshuis en het vervoer van en naar dat vrieshuis, dit is de dienstverlening die Frigo Group Logistics u aanbiedt. Frigo Group beheert twee moderne koelhuizen. Ze liggen strategisch en de mensen die er werken hebben diploma’s op zak. Het team heeft ook echt hart voor de zaak. Er wordt alles aan gedaan uw producten in topconditie te houden en op het juiste moment naar de eindbestemming te brengen.

Sinds 1973

Frigo Group bestaat sinds 1973. Er worden allerlei levensmiddelen opgeslagen. Denkt u dan aan brood, vlees, groenten, fruit, frites en ijs. Iglo, Aviko, McCain, De Firma Taart, Frutarom en Chaupain zijn al jaren zeer tevreden klant bij Frigo. Firma Frigo is onder andere in het bezit van de IFS Logistisc en Skal certificering. Tevens beschikt het bedrijf beschikt over de volgende vergunningen: K en B voor vlees en douanevergunning Entrepot C.

Opslag en distributie

Diepvries distributie is specialistisch werk. Afzonderlijke producten vragen om heel eigen zorg. Zo is de ideale vriestemperatuur per product verschillend. Oprichter Hein van Elderen was tot 1973 akkerbouwer. Zijn mentaliteit was en is vooruitstrevend. Hij wil altijd beter en duurzamer werken. De twee koelhuizen van Frigo kunnen meer dan 65.000 pallets met diepvriesproducten aan. Alles wordt in een constante temperatuur opgeslagen.

Een en ander wordt 24/7 geregistreerd en bijgehouden In het geval van een storing, is er altijd een monteur stand-by die snel kan ingrijpen. Frigo Group Logistics maakt gebruik van een Warehouse Management Systeem waarmee gecommuniceerd kan worden met de klant. Dit geeft u de mogelijkheid continu inzicht te houden in de voorraad. Als u benieuwd bent wat Frigo voor u kan beteken, neem dan snel contact op.

Dit zijn de telefoonnummers die u kunt bellen: +31 252 419 017, +31 314 66 51 25 en +31 850 440 680. Mailt u liever, gebruik dan margreetvanelderen @frigogroup .com of henkvanveen @frigogroup .com.