Groentezaden kopen

G

Groentezaden kopen

U kunt bij De Hobbytuinder veel verschillende soorten groentezaden kopen. We hebben een ontzettend uitgebreid assortiment waarin u zo’n beetje iedere groente wel kunt vinden. Wilt u groentezaden kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Veel tuiniers dromen er van om hun eigen voedsel te verbouwen. Wat is er nu mooier dan uw zelfgekweekte groenten op tafel? Het brengt ontzettend veel voordelen met zich mee: het grootste voordeel is misschien wel dat het erg gezond is. Door de volledige natuurlijkheid zijn ze in ieder geval een stuk gezonder dan groenten van de supermarkt of van de groenteboer!

 

Ons assortiment

Er is een enorm grote vraag naar specifieke groentezaden. Om deze reden is ons assortiment dan ook erg groot en gevarieerd, zodat we voor iedereen iets in huis hebben. Wilt u specifieke groentezaden kopen, dan zult u in onze webshop zeker slagen.

 

Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment groentezaden. U vindt in de webshop ook advies per groentezaad, bijvoorbeeld wanneer u ze het beste kunt planten, hoe u ze moet verzorgen en wanneer u ze kunt oogsten. Greep uit ons assortiment:

 

Aardbeien Bleekselderie Kardonzen Meloenen Peper Jalapeno
Ananaskers Bloemkool Kerstomaat Mergkool Peterselie
Andijvie Boerenkool Kervel Mesclun Pluksla
Artisjok  Broccoli Knolselderie Mini sla Pofmais
Asperges Chinese Kool Komkommer Okra Pompoen
Aubergine Courgette Koolraap Palmkool Postelein
Augurken Groenlof Koolrabi Paprika Prei
Bieten IJskruid Kropsla Pastinaak Raapstelen
Bindsla IJssla Krulandijvie Patisson Rabarber
Bladmoes Inmaakuien Krulsla Peper Cayenna Radicchio

Naast al deze verschillende zaden kunt u bij ons terecht voor nog veel meer andere soorten. Als u een specifiek artikel niet kunt vinden kunt u te allen tijde contact met ons opnemen; onze medewerkers zullen altijd voor u klaar staan om u verder te helpen.

 

Wilt u groentezaden kopen, of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.