Restaurant Gouda

R

Restaurant Gouda

Als u op zoek bent naar een gezellig restaurant Gouda, kunt u goed terecht bij Happz. Dit leuke restaurant te Reeuwijk (nabij Gouda) biedt u de gelegenheid om kleine gerechten van over de hele wereld te proeven. U kunt deze gerechtjes zowel alleen als met z’n allen opeten. De gerechten zijn gevarieerd en er is voor ieder wat wils. Bij Happz restaurant Gouda kun je voor veel situaties terecht, van verjaardagen tot een romantische date!

 

De gerechten die wij voor u maken kunt u, als u wilt, delen met anderen. Het is ook mogelijk om grotere gerechten te bestellen in plaats van kleinere gerechten. Onze grillspecialiteiten zijn bedoeld voor de grotere eters onder ons!

 

HAPPZ voor iedereen

Ons restaurant is geschikt voor veel verschillende groepen. Het is mogelijk om met z’n tweetjes, met uw gezin of zelfs met uw complete sportteam bij ons te komen eten. In HAPPZ vindt u een gezellig en smaakvol restaurant. Gouda is daarnaast gemakkelijk te bereiken, dus iedereen kan gezellig langskomen!

 

De mogelijkheden in ons restaurant zijn groot. Zo kunnen we, wanneer u met een grote groep komt eten, ons menu aanpassen aan uw wensen. Ook kunnen we een besloten evenement voor u organiseren in ons restaurant, waarbij u kunt denken aan bijvoorbeeld lunches, feesten of brunches. Neem contact met ons op en wij nemen alle mogelijkheden met u door!

 

Ons restaurant

U kunt op woensdag- en donderdagavond in ons restaurant onbeperkt eten voor slechts 25 euro per persoon. U kunt dan zo lang de avond duurt blijven genieten van al onze 40 gerechtjes. Op onze website kun je al onze gerechten bekijken zodat u een idee heeft van wat wij aanbieden, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om u te laten verassen!

 

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!