Wijn online kopen

W

Wijn online kopen
De laatste jaren schieten de wijn webshops als paddenstoelen uit de grond waardoor u wijnliefhebbers zichzelf afvragen waar moet ik mijn wijn online kopen? De online wijnbranche is op gang gebracht door Wijnvoordeel. Zij hebben deze business groot gemaakt waardoor nu veel andere webwinkels een graantje hiervan mee willen pikken.  Bijna al de midden kleinbedrijven die iets met wijn te maken hebben, hebben tegenwoordig een webwinkel. Zonder webwinkel hoor je er tegenwoordig niet meer bij wordt door iedereen geroepen. Al vrij snel komt 66% van de online wijn webwinkels van de koude kermis thuis. Een webwinkel runnen is niet een kwestie van er een laten bouwen en dan wachten op de orders. Hiermee moet je dagelijks intensief aan de slag om enigszins resultaat te boeken en op te boksen tegen de grote jongens. Hierdoor sluit het gros van de midden kleinbedrijven binnen 3 jaar alweer haar internetsite.

Welke wijn webwinkels doen het goed?
Het aanbod van wijn webwinkels is enorm. Alleen in Nederland heb je al honderden webwinkels die wijn online aanbieden. Naast de grote bekende naam zoals Wijnvoordeel zijn er ook een aantal kleinere leuke webwinkels die zich in een bepaald segment specialiseren. Zo is er de webwinkel De Wijnconcurrent die werkt met mooie staffelkortingen. Het is een gebruiksvriendelijke webwinkel waar je makkelijk doorheen klikt en scrolt. Als je op een veilige, snelle en gebruiksvriendelijke manier online je wijnen wilt kopen zou ik daar zeker een kijkje nemen.

Relatiegeschenken met wijn
Een andere wijn webwinkel die een mooie niche te pakken heeft is Wijnpakkettenonline. Deze webwinkel is gespecialiseerd in Wijnpakketten. Zij verzorgen jaarlijks voor bedrijven van naam de relatiegeschenken en kerstpakketten met wijn. Grote bedrijven kiezen voor hen omdat zij uitsluitend kwaliteitswijnen aanbieden. Voor ieder budget weet Wijnpakkettenonline een prachtig wijngeschenk samen te stellen.