Overheerlijke sushi in Eindhoven

O

Sushi wordt steeds populairder. Niet zo vreemd, want verse sushi is niet alleen overheerlijk maar biedt ook nog eens een bron aan goede voedingsstoffen. Het kleine hapje uit de Japanse keuken biedt een grote diversiteit aan ingrediƫnten. Voor ieder wat wils! Inmiddels kan men in bijna iedere stad een sushi restaurant vinden. Bent u toevallig in Brabant, omgeving Eindhoven? Bezoek dan eens Ozzo sushi & lounge bar; het hipste en lekkerste sushi restaurant in Eindhoven.

Vers, verser, verst!
Ozzo biedt enkel verse gerechten in een uitermate sfeervolle setting. Naast de bekende sushi gerechten zoals Nigiri ( klein hapje van sushi rijst met vis of zeevruchten) en sashimi (fijn gesneden, rauwe vis) kunt u bij het restaurant ook genieten van Westerse sushi, Miami style en diverse gegrilde voorgerechten. De kaart biedt tevens enkele steengoede burgers.

Het restaurant in Eindhoven is onderdeel van het van der Valk hotel en gelegen langs de snelweg A2. Parkeren is gratis. Handig als u gebruik maakt van de take-away service of als u met een gezelschap komt dineren. Ook voor een klein hapje en een drankje kunt u bij OZZO Eindhoven terecht. Vanaf 12.00 is de bar geopend en kunnen er gerechten besteld worden van de kleine kaart.
Zoekt u een goede plek voor een zakenmeeting? Wees welkom in de loungebar. Gratis WIFI, lekkere koffie en enthousiaste bediening zetten de puntjes op de i.

Zo veel meer
Naast een lekkere lunch of heerlijk sushi diner kunt u genieten van zoveel meer voordelen. Waag een gokje in het leukste casino van Eindhoven, of laat u verwennen in het wellness center. Wat dacht u van een luxe overnachting met bubbelbad op de kamer? Kijk voor www.hoteleindhoven.nl voor meer informatie.