7 redenen om met een personenbusje op vakantie te gaan

7

Waarom een personenbusje hét vervoersmiddel is om mee op vakantie te gaan. 7 redenen voor een vakantie met een personenbusje:

  1. Bagage

In busjes heb je ontzettend veel ruimte voor bagage. Ideaal als je bijvoorbeeld op skitrip gaat en je ski’s en skischoenen en skipakken allemaal in moet pakken of op zomervakantie en je extra veel boeken wilt meenemen.

  1. Meer personen

In een bus kun je meer mensen vervoeren dan met een personenauto. In een klein busje kun je wel met 9 personen zitten. Het is niet alleen handig maar ook nog heel gezellig!

  1. Meerdere bestuurders

Met meer personen op vakantie betekent vaak ook meer bestuurders. De bestuurders kunnen elkaar afwisselen waardoor niet één persoon hele lange stukken hoeft te rijden en dat is wel net zo prettig.

  1. Besparen

Een busje bespaart je ook geld! In plaats van dat je met twee auto’s op vakantie gaat kun je alles en iedereen in één busje kwijt.

  1. Hoger zitten

In een busje zit je hoger dan in een personenauto waardoor de bestuurder veel meer overzicht krijgt over de weg. Dit zorgt voor meer veiligheid.

  1. Beenruimte

In busjes heb je meer beenruimte dan in een personenauto. Dit maakt lange reizen veel aangenamer en prettiger!

  1. Luxer dan je denkt

Personenbusjes zijn tegenwoordig veel luxer dan je denkt. Ze beschikken over cruise control, airco, navigatie, telefoonaansluiting, etc. Alle voordelen van een busje met de luxe van een personenauto.

Als deze punten maken een personenbusje hét vervoersmiddel voor vakantie. Om een busje te kopen voor alleen de vakantie is wat overdreven maar tegenwoordig kun je erg makkelijk en voordelig een personenbusje huren.