Feestlocatie Krimpenerwaard

F

Feestlocatie Krimpenerwaard

Het Koetshuis kan perfect dienst doen als feestlocatie Krimpenerwaard. We beschikken over twee zalen die beide ideaal zijn voor bijvoorbeeld trouwerijen, verjaardagen, jubilea, recepties of bedrijfsfeesten.

 

Ieder feest is uniek en dat beseffen we bij Het Koetshuis als geen ander. Door middel van persoonlijke gesprekken trachten we altijd zo goed mogelijk alle wensen en behoeften van klanten in kaart te brengen. Op die manier zorgen we er voor dat uw feest alles heeft om u een onvergetelijke avond te bezorgen!

 

Wat hebben wij in huis?

Feestlocatie Krimpenerwaard Het Koetshuis beschikt over twee fantastische zalen die voor allerlei doeleinden te gebruiken zijn. Beide zalen hebben hun eigen voordelen en eigenschappen en bieden ruimte aan een verschillend aantal personen. Onze Ruiterzaal is zeer sfeervol en biedt ruimte aan maximaal 220 personen. Onze Koetsierskamer biedt ruimte aan maximaal 75 personen en beschikt daarnaast ook over een prachtig terras. Dit maakt het de ideale locatie voor een vergadering of receptie.

 

Het Koetshuis

Het Koetshuis biedt echter meer dan alleen de mooie feestlocatie Krimpenerwaard. Onze producten en service zijn van de bovenste plank: onze catering bestaat uitsluitend uit etenswaren van hoge kwaliteit. We zullen er alles aan doen om uw feest zodanig in te richten dat het exact naar uw wens is: het is ten slotte uw feest.

 

Tijdens het feest hoeft u zich geen zorgen te maken over de organisatie; we verzorgen alles tot in de puntjes zodat u optimaal kunt genieten. Door ons meedenkend vermogen hebben we altijd een goed beeld van wat onze klanten precies willen. Vrijwel al onze klanten hebben dan ook positieve ervaringen met Het Koetshuis.

 

Bent u geïnteresseerd geraakt, of wilt u misschien meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder tijdens een vrijblijvend gesprek!